Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Videón Messi szenzációs találata és Suarez hihetetlen öngólja az Inter Miami meccséről

David Beckham megint csak foghatta a fejét, mert három elkerülhető gólt kapott az Inter Miami hazai pályán, ráadásul Saurez a saját kapujába is betalált egy érthetetlen fejest követően.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miami pár napja a szezon egyik legnagyobb pofonjába futott bele, ráadásul hazai környezetben. A többség abban hitt, hogy gálát rendeznek Messiék, végül még csak pontot sem szereztek az ellenfelük ellen, ami a végén akár sokba is kerülhet, hiába vezetik még mindig a bajnokságot.

Még ennél is rosszabb helyzetbe hozták magukat Miamiban szombat este a St. Louis ellen, aminek meglett az eredménye. Ugyan Messi megint gólt lőtt, akárcsak Suarez, a dél-amerikai támadó a saját kapuját is bevette egy igen érthetetlen fejessel. Ezen a szinten ez több mint furcsa, Sauarez sem érthette hirtelen, mit csinált. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ha ez nem a saját kapuja előtt történik, akkor ódákat zengenek róla, mert nagy gólt fejelt. Még erre is volt válasza az Inter Miaminak a lefújás előtti pillanatokban, Albának sokat köszönhetnek, miután két gólpasszt osztott ki, és övé volt a harmadik gól, amivel kialakult a 3-3-as végeredmény. Ismét csalódottak lehetnek a Miami szurkolói, és ennél nehezebb meccsek is várnak rájuk a folytatásban.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.