Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Mischinger Peti nem akar többé egy levegőt szívni Szorcsik Vikivel

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mischinger Péter nem kér többé Szorcsik Viki társaságából, neki ez épp elég volt, bár nemrég közösen szerepeltek a Dancing with the Stars élő online műsorában.

Már mindenki tudhatja, hogy Mischinger Péter, az Exatlon Hungary korábbi versenyzője kiesett a Farm VIP 3-ból. Igen hamar távozott, a nézők többsége sokkal előrébb, a döntő környékére várta a versenyzőt.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Ez is csak egy fordulat a sok közül, miközben Szorcsik Viki már két győztes párbajt tudhat maga mögött. A farmgyűlés alatt kemény szavak hangzottak el, Viki úgy fogalmazott, fél a csapattársától, és nem akarja, hogy mindez tettlegességig fajuljon.

Peti nem értett ezzel egyet, és nem tud arról, hogy az élete során fizikálisan bárki is félt volna tőle. Szintén elmondta a véleményét a csapattársáról, a káromkodásokról és arról a stílusról, amivel nem tud azonosulni, és nem is akar.

Kettejük hatalmas vitáját egy félrehallott szó okozta, majd a következő pillanatban kitört Petiből a feszültség. „Ott volt az a pont, amikor kitört belőlem minden elfojtott feszültség. Bár egy félreértés volt az egész, elismerem, hogy nem kellett volna kiabálnom.” – mondta a kiesett versenyző a Blikknek.

„Ő viszont minősíthetetlen szavakkal és stílusban vágott vissza.” Mint azt a műsorban is láthattuk, Peti igyekezett megbeszélni a dolgokat Vikivel, de ő nem kért ebből, még a bocsánatkérését sem fogadta el.

„Ez felőrölt és tönkretett, és már nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy kellett volna.” – ismerte el, majd kiábrándult a csapatból, és onnan nem volt visszaút. Vikivel biztosan nem szeretné tartani a kapcsolatot: „egyedül Szorcsik Vikivel nem szeretnék többé egy levegőt szívni a történtek után.”

Még több bulvár: A Nagy Ő: Árpa Attila újabb titkot árult el a műsor után