Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Mischinger Péternek nem kell Szorcsik Viki pénze, de válaszokat vár

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mischinger Péter elárulta, az édesapja nem egyszer volt rosszul Szorcsik Vikitől, aki továbbra sem kért nyilvánosan bocsánatot.

Mischinger Péter és Szorcsik Viki között is volt konfliktus a 2022-es Farm VIP 3-ban. Noha ennek már több hónapja, még mindig rossz érzések fogják el az Exatlon Hungary versenyzőjét, aki nyilvános bocsánatkérést vár.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

„Minden, amivel Viki rágalmazott, az saját magára igaz, sajnos.” – mondta Péter a Story kérdésére. Viki videóban üzent, amit természetesen a korábbi csapattársa is látott, és bevallja őszintén, nem érti őt.

Szerinte nyilvánvalóan látszódott, hogy hazugságokat állít, de nem akarja bántani, nem célja, hogy büntetett legyen. „Nem kell a pénze, a várható több százezres jóvátétel, csak szeretném hallani az igazságot a szájából.”

„Szeretnék precedenst arra, hogy ennek sem a civil életben, sem a képernyőn nincsen helye. Szeretném az ügyemmel támogatni a bántalmazott nőket, de azokat a férfiakat is, akikre valótlanul ráhúzzák a vizeslepedőt.” – folytatta a Story hasábjain.

Szerinte egy ilyen rágalom egy egész életet tönkre tehet, kicsaphatták volna a munkahelyéről, véget érhetett volna a karrierje. Emiatt sem elegendő számára egy bocsánatkérés, és azt is elárulta, az édesapja nem egyszer hívta fel őt azzal, hogy rosszul van Vikitől. „Sokszor felhívott, hogy rosszul van Vikitől, és nézni se bírja ezt a nőt.”

Még több bulvár: Gyuricza Dóri elmondta, gyönyörű nők vannak oda Rácz Jenőért