Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Gyuricza Dóri elmondta, gyönyörű nők vannak oda Rácz Jenőért

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Többek között azt is megtudhattuk, hogy Rácz Jenő alfahímként tekint magára, amit már nem egyszer közölt Gyuricza Dórival.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri szerelme határtalan, immáron hárman élik az életüket a gyermekükkel. Nagyon boldogok, de mindig felvetődik egyesekben a kérdés, mennyire féltékeny Dóri, hiszen odavannak a nők Jenőért.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Dóri mindezt természetes módon kezeli, nem görcsöl rá a témára, és tudja, hogy Jenő őt választotta, az ő felesége, és minden jól működik közöttük. Nincs semmi baj azzal, ha valakinek odavannak a férjéért, mivel egyikük sem lép át semmilyen határt, még csak meg sem közelítik azt.

„Vannak ezen a világon bőven gyönyörű nők, és én nem zárom ketrecbe a férjemet. Látja, ha valaki szép, értékeli a tehetséget, de mi tiszteljük egymást, ezért egy dicséretnél nem megy tovább. Jenő sem borulna ki, ha megjegyezném, hogy „hú, az a másik séf milyen ügyes és milyen jól néz ki”. Mert tudja, belé vagyok szerelmes.” – idézte a Blikk Rúzs Dórit.

Dóri elárulta, Jenő már nem egyszer mondta neki, hogy alfahímként tekint magára. „Jenő, amióta összejöttünk, többször is mondta nekem, hogy ő egy alfahím, és ezt el kell fogadnom, tiszteletben kell tartanom. Az alfák nem tudják elfogadni, ha megkörnyékezik az ő területüket.”

A Konyhafőnök korábbi versenyzője mindezt tiszteletben is tartja, és hangsúlyozta, tudja, hogy az övé, az az övé. Ettől függetlenül látja, hogy milyen csinos nők jelennek meg a műsorban, vagy a férje éttermében.

„De attól még én is látom – nem csak ebben, hanem az összes évadban, sőt minden este az éttermében is – a gyönyörű nőket, akik odavannak érte. De attól még én vagyok a választottja, a felesége.”

Még több bulvár: A Konyhafőnök VIP: Járai Máté csipkebugyival a fején főzött (videó)