Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Ököllel verte szét a mintavevő autót egy Somogy megyei vírustagadó férfi

Újabb megrázó sztori egy vírustagadóról, aki ököllel verte szét a mintavevő autót, miközben egyetemista mintavevők ültek benne.

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ahogyan az Országos Mentőszolgálat fogalmazott a bejegyzésében, „a világ legostobább feltételezése, hogy az Országos Mentőszolgálatnál szolgáló egyetemisták azért mennek mintát venni a Covid gyanús betegekhez, mert előre megfertőzött tesztekkel szeretnék fenntartani a Koronavírus járvány látszatát.”

Ennek ellenére mégis ezt feltételezte egy Somogy megyei férfi, aki agresszíven lépett fel, és megtámadott két fial mintavevő önkéntest. Az eset még csütörtökön történt Tabon, ahol a vírus-szkeptikus férfi odalépett a védőruhában lévő mintavevőkhöz, és azt követelte, hogy adják át neki a mintákat.

Miután erre nem került sor, rátámadt az egyetemistákra, akik a mintavevő autóban bújtak meg, amit a férfi percekig ütött ököllel, miközben ordított. „Miután nem tudta megszerezni a mintákat, saját autójába ülve távozott a helyszínről.”

Újabb információk Damu Roland súlyos állapotáról, akit valóban gépek tartanak életben

„A rendőrök azonban hamar beazonosították, megtalálták és eljárást indítottak vele szemben. Köszönjük a rendőrség hatékony segítségét és a mintavételezésbe résztvevők áldozatos munkáját!”

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.