Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Megható módon kívánt boldog születésnapot Michael Schumacher fia

Fotó: Mick Schumacher német Forma-2-es autóversenyző, Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es világbajnok fia édesapja egykori versenyautóját, az F2004-et vezeti a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Toszkán Nagydíja előtt a Mugelló versenypályáján 2020. szeptember 13-án. MTI/EPA/AP/Luca Bruno
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mick Schumacher is boldog születésnapot kívánt az édesapjának, Michael Schumachernek, akit nagyon régóta nem láthattunk a nyilvánosság előtt.

Az, ami Michael Schumacherrel történt hosszú évekkel ezelőtt, rendkívül igazságtalan és kegyetlen. A hosszú F1-es pályafutása során ugyan voltak súlyosabb sérülései és nagyobb bukásai, mindig fel tudott épülni belőlük.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Sőt, egy súlyos motoros bukása is volt az F1-es visszatérése előtt, de szerencsére abból is felállt. Végül egy síbaleset változtatta meg drasztikusan az életét, és tíz éve annak, hogy nem láthattuk a nyilvánosság előtt.

2013 decemberben szenvedte el azt a bizonyos balesetet a hegyekben, ami mindent megváltoztatott. Azóta rengeteg pletyka látott napvilágot az állapotáról, amiket a család rendre tagadott.

Nagyon kevesen lehetnek azok, akik ismerik az igazságot, a legendás hétszeres világbajnok állapotát. A rajongók közül sokan szeretnék tudni, hogy van valójában a kedvencük, ám ez már abszolúte magánügy.

Schumacher ezen a napon töltötte be az 54. életévét, akit természetesen a fia is felköszöntött. Két régi fotóval tette ezt meg az Instagram oldalán az F1-et is megjárt fiatal versenyző, aki tartalékként folytatja a munkát a Forma-1-ben a Mercedesszel.

Még több bulvár: Berki Krisztián édesanyja tényleg elmegy a gyámügyre, de mit szól ehhez Mazsi?