Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Berki Krisztián édesanyja tényleg elmegy a gyámügyre, de mit szól ehhez Mazsi?

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Krisztián gyászoló édesanyja úgy döntött, jogi útra tereli az ügyet, miután karácsonykor sem találkozhatott a kisebbik unokájával.

Mint arról korábban beszámoltunk, Berki Krisztián édesanyja, Júlia jogi útra tereli az ügyet, nem vár tovább. Nemrég arról nyilatkozott, hogy december 24-én több alkalommal is felhívta Mazsit, de nem érte el, és nem is hívta őt vissza.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Júliának továbbra is nagyon fáj Krisztián elvesztése, aki lassan egy éve hunyt el tragikus hirtelenséggel. A két kislánya azonban boldogságot okoz a nagymamának, szeret velük lenni, látni, ahogyan fejlődnek, növekednek.

A Bors kérdésére azt mondta, minden nap ugyanolyan számára, szürkének nevezte a napokat, és ez karácsonykor sem volt másképp. Elárulta, december 24-én elment a fiához a temetőbe, és azt kívánta, bárcsak hazatérne. „Mi mást kérhetnék?”

Míg Krisztián első gyermekének édesanyjával, Hódi Pamelával jó viszonyt ápol, addig Mazsival ez nincs így. Elmondása szerint nagyon régen találkozott a kisebbik unokájával, és még a születésnapi ajándéka is ott van nála. „Emma november ötödikén született, vagyis másfél hónappal az első születésnapja után sem láthattam.”

A Bors a cikkében megemlíti, Mazsi nem közölte Krisztián szüleivel, miben hunyt el a fiúk. Júliának elege lett a helyzetből, és jogi úton követeli ki magának, hogy tarthassa a kapcsolatot az unokájával.

Hozzátette, ez volt az utolsó hívás a részéről, és ha a menye nem akarja velük tartani a kapcsolatot, akkor nem fog erőszakoskodni. „Majd megoldjuk másként az unokám láthatását. Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet.”