Clouds
21 Budapest
Dollár
359,81 Ft
Euró
389,59 Ft
Font
433,03 Ft
Bitcoin
22,966 $

Berki Krisztián gyászoló édesanyja a gyámügyhöz fordul

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Krisztián édesanyja szerint joga van találkozni az elhunyt fia gyermekével, aki történetesen a saját unokája.

Berki Mazsi és Berki Krisztián édesanyjának a kapcsolata finoman szólva sem tűnik idillinek. Igen kemény szavak hangzottak el Krisztán édesanyjától, aki nincs a legjobb véleménnyel Mazsiról, de ezt eddig nem tudhattuk.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Miután Krisztián elhunyt, egyre több mindenről kezdett el beszélni a gyászoló asszony, ám Mazsi csak szűkösen reagált ezekre a dolgokra. Sokkal inkább arra koncentrál, hogy boldog legyen és mindent megadjon a lányának.

Rengeteg kritika érte Mazsit az elmúlt közel egy év alatt, nem kevés gyűlölködés vette körül. Vannak, akik Krisztián édesanyjának pártjára álltak, és úgy fest, ez a nagy vita elérkezett egy következő ponthoz.

Nemrég arról beszélt Júlia asszony, hogy egy ideje nem látta a kisebbik unokáját, és Mazsi még csak vissza sem hívta őt december 24-én. Azóta nemigazán tudni, hogy mi van közöttük, ugyanakkor sejthető, hogy nemigazán idilli a helyzet.

A Bors azt írja, elege lett a gyászoló asszonynak abból, hogy idén karácsonykor sem találkozhatott az unokájával, és úgy döntött, jogi útra tereli az ügyet. A részletek holnap tudhatjuk meg a Borsban.