Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Újabb lenyűgöző esküvői fotók Metzker Vikiről

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Takács Petra

2022. június 5. - 08:07

Metzker Viki naptára olyan sűrű, hogy ilyet csak a legnagyobb sztároknál láthatunk, elkepesztően sok bulit fog csinálni a nyári szezonban.

Ez is ékes bizonyítja annak, hogy mennyire népszerű, ami nem csoda, mert brutálisan jó bulikat csinál. Emellett valóban az egyik legelismertebb lemezlovas, és nemcsak Magyarországon jegyezték meg a nevét.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Nemrég elérhetővé tette a naptárát, amin azok a bulik szerepelnek, melyeken ő is a fellépők között lesz. Ezek után el tudjuk képzelni, hogy az első covidos időszak alatt mennyi pénztől esett el, amikor a vírushelyzet miatt nem szabadott bulikat tartani.

Viki azt az időszakot is átvészelte a párjával, és közben még erősebbé vált közöttük a kötelék. Olyannyira, hogy a szerelme eljegyezte őt, majd szép lassan elkezdték szervezni az álomesküvőjüket, aminek megadták a módját.

Orbán Viktor parádés reakciója a magyar-angolra

Ezen a héten keltek egybe, azóta több fotót is láthattunk róluk. Viki gyönyörű menyasszony volt, csodálatosan mutatott rajta a ruha, és ilyenkor pláne sajnálja az ember, hogy ez a pillanat nem tart sokkal tovább.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.