Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Mesterséges intelligenciával készítettek videóklipet Michael Jackson egyik dalához

A technológia és a művészet kéz a kézben járnak.

Fotó: illusztráció | unsplash
Kult

Bense Róbert

Szerkesztő

Quentin Pitounak nincs milliós csatornája, sem óriási népszerűsége, de a legújabb, mesterséges intelligencia segítségével készített videóklipjei egyre ismertebbek Michael Jackson rajongótáborában.

Pitounak nem ez volt az első próbálkozása, alig egy hónappal ezelőtt töltötte fel az „Is It Scary” klipjét, ami hasonló képi világgal rendelkezik, és amit már 355 ezren néztek meg. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A mostani videó az Invincible egyik dalához készült:

„Nagy örömömre és megtiszteltetésemre szolgál, hogy bemutathatom nektek az egyik kedvenc dalom, a „Whatever Happens” klipjét, amely Michael Jackson „Invincible” című albumának gyöngyszeme” – írja a videó készítője.

„Álmom volt, hogy életet leheljek ebbe a dalba, és a mesterséges intelligenciának köszönhetően mindez valóra vált. Olyan vizuális alkotást hoztunk létre, mely kiegészíti a dal érzelmi mélységét.”

„Minden egyes képkockát aprólékosan megterveztem, hogy rezonáljon a zenei világgal. A klip a művészet és a technológia hihetetlen szinergiáját bizonyítja. A mesterséges intelligencia erejét arra használtam, hogy egy új perspektívát mutassak a dal kapcsán.”

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.