Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Közel 10 perces videó Messi nagy pillanatáról a PSG meccse előtt (videó)

Fotó: YouTube/PSG - Paris Saint-Germain
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A párizsi csapat megadta a módját, és egy látványos bemutatót szervezett az új játékosainak, akik közül természetesen Messi volt a legnagyobb attrakció.

A PSG betartotta az ígéretét, és nagyon nagy neveket igazolt, köztük Messivel, akire nem lehetett számítani, ahogyan Ramosra sem, hiszen a spanyol világbajnok is hosszabbítani akart a klubjával, akik végül nemet mondtak.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Messi esete annyiban más, hogy mindkét fél igent mondott, és amikor már úgy tűnt, hogy közzétehetik a bejelentést, rossz híreket kapott a Barcelona a gazdasági kérdések miatt. Pár nap kellett csak ahhoz, hogy az argentin legenda végül Párizsban kössön ki.

Egyelőre nem mutatkozhat be éles mérkőzésen, mert ezelőtt több mint egy hónapja nem edzett, de természetesen ott volt a Strasbourg elleni bajnokin, és nem sokkal a kezdősípszó előtt személyesen köszöntötte a PSG közönségét.

A franciák a többi új játékosukat is bemutatták, akik közül majdnem mindenki ingyen érkeztek a szerződésük lejárta miatt, így még nagyobb üzletet csináltak velük. A futballtörténelem egyik legnagyobb tranzakcióját hajtották végre, már csak Messi miatt is.

A bemutatás remekül sikeredett, bár Mbappét eleinte kifütyülték, később pedig góllal válaszolt. A PSG 4-2-re nyert, és noha a 27. percben már 3-0-ra is vezettek, miközben sokan arra számítottak, hogy hatalmas verést kap az ellenfél, az 53. és a 64. percben betalált az ellenfél.

Lapozó: 1 2