Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Messi és családja a PSG miatt már franciául kezdett el tanulni?

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy nemrég ilyen hírek láttak napvilágot, egy közel forrás tagadta mindezt, tehát állítólag szó sincs arról, hogy külön francia nyelvleckéket vennének.

Mivel még mindig nem dőlt el Messi jövője, és rengeteg a vele kapcsolatos pletyka, állandó témát szolgáltat a sajtóban az argentin világsztár. A szerződése jövő nyáron jár le a Barcelonánál, és már több egymásnak ellentmondó hír jelent meg róla a médiában.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Egyes hírek szerint hosszabbítani fog a Barcelonával, és két év múlva az MLS-ben, Miamiban folytatja tovább Luis Suarez, a legjobb barátja csapattársaként David Beckham klubjában. Nemrég még a Manchester Cityt tartották biztos befutónak, de azóta állítólag a PSG került jobb helyzetbe.

A pletykák között szerepelt az is, hogy Neymar győzködi a volt csapattársát, addig a Citynél ugyanezt teszi az egykori barcás edzője, Pep Guardiola. Nemrég pedig arról jelentettek, hogy Messi és családja elkezdett franciául tanulni.

Geoffrey Garetier a Canal+ csatornán azt mondta, hogy Messi és a családja, beleértve a feleségét és a gyerekeit, francia órákat vesznek. „Miért tanulna franciául, ha a Man Citybe megy? Ennek semmi értelme. Ez az információ, amiben nagyon hiszek, egy rendkívül megbízható forrástól származik.”

Puyol bemutatta a Barcelona különleges mezét az El Clasicóra

A játékoshoz közeli források azonban a SPORT-nak elárulták, hogy Messi, és a családja sem tanul franciául. Folytatódik a pletykasorozat, de senkit sem lepne meg, ha az aranylabdás rekorder mégis Párizsban kötne ki idén nyáron.