Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Menczer Tamás szerint itt az újabb bizonyíték arra, hogy megérte a válogatott mellett állni

A magyar válogatott jelenleg a fénykorát éri a fiatal és tapasztalt játékosokkal, akik bárki számára komoly gondot tudnak okozni.

Fotó: Nego Loic (k), mellette Szalai Ádám a magyar csapat győzelmét ünnepli a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan csak legyintettek, amikor kiderült, hogy kik lesznek a magyarok csoportjában a Nemzetek Ligájában. Az angolok, a németek és az olaszok papíron mind sokkal előrébb vannak, ugyanakkor a valóság mást mutat.

Ez olyannyira igaz, hogy a magyar válogatott négy mérkőzést követően vezetik a csoportot, miközben az angolok nyalogatják a sebeiket a 4-0-as vereséget követően, ráadásul az első meccsen is kikaptak. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Egészen hihetetlen volt, amit a nemzeti tizenegyünk nyújtott kedd este az Egyesült Királyságban, ahol az angolok hazai pályán szenvedtek kínos vereséget. Orbán Viktor is gyorsan reagált, majd kiderült, hogy Szalai Ádám kérésére beköszönt az öltözőben.

Menczer Tamás ugyancsak boldog, és hangsúlyozta, megérte a magyar válogatott mellett állni annyi éven át, amikor szinte több ellendrukkere volt. Csak egyet lehet érteni a Fidesz politikusával, nagyon is igaza van, és fontos, hogy ne csak a jó időszakokban támogassuk ezeket a srácokat, akik a szívüket is kiteszik a pályára

„Megérte a magyar válogatott mellett állni annyi éven át, amikor szinte több ellendrukkere volt, mint drukkere. De ha kikaptunk volna az angoloktól és a németektől is, akkor is megérte volna.” – írta a posztjában boldogan Menczer.

„Mert ez érzelmi kérdés. Mi vagyunk a legnagyobbak, hej, hej Hajrá, magyarok!” – folytatta a bejegyzést a Fidesz politika, aki természetesen szintén izgatottan figyeli az eseményeket, amikből még lesz bőven.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.