Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Menczer Tamás szerint itt az újabb bizonyíték arra, hogy megérte a válogatott mellett állni

Fotó: Nego Loic (k), mellette Szalai Ádám a magyar csapat győzelmét ünnepli a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Hujber Dávid

2022. június 15. - 10:34

A magyar válogatott jelenleg a fénykorát éri a fiatal és tapasztalt játékosokkal, akik bárki számára komoly gondot tudnak okozni.

Sokan csak legyintettek, amikor kiderült, hogy kik lesznek a magyarok csoportjában a Nemzetek Ligájában. Az angolok, a németek és az olaszok papíron mind sokkal előrébb vannak, ugyanakkor a valóság mást mutat.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

Ez olyannyira igaz, hogy a magyar válogatott négy mérkőzést követően vezetik a csoportot, miközben az angolok nyalogatják a sebeiket a 4-0-as vereséget követően, ráadásul az első meccsen is kikaptak.

Egészen hihetetlen volt, amit a nemzeti tizenegyünk nyújtott kedd este az Egyesült Királyságban, ahol az angolok hazai pályán szenvedtek kínos vereséget. Orbán Viktor is gyorsan reagált, majd kiderült, hogy Szalai Ádám kérésére beköszönt az öltözőben.

Menczer Tamás ugyancsak boldog, és hangsúlyozta, megérte a magyar válogatott mellett állni annyi éven át, amikor szinte több ellendrukkere volt. Csak egyet lehet érteni a Fidesz politikusával, nagyon is igaza van, és fontos, hogy ne csak a jó időszakokban támogassuk ezeket a srácokat, akik a szívüket is kiteszik a pályára

„Megérte a magyar válogatott mellett állni annyi éven át, amikor szinte több ellendrukkere volt, mint drukkere. De ha kikaptunk volna az angoloktól és a németektől is, akkor is megérte volna.” – írta a posztjában boldogan Menczer.

„Mert ez érzelmi kérdés. Mi vagyunk a legnagyobbak, hej, hej Hajrá, magyarok!” – folytatta a bejegyzést a Fidesz politika, aki természetesen szintén izgatottan figyeli az eseményeket, amikből még lesz bőven.