Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Orbán Viktor üzenete a magyar válogatott történelmi győzelmét követően

Fotó: Fotó: Szalai Ádám (k) és a magyar játékosok gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Hujber Dávid

2022. június 14. - 23:00

Kedd este olyan eredmény született a Nemzetek Ligája negyedik mérkőzésén, amire senki sem számíthatott, még akkor sem, ha a magyar válogatott egyértelműen formában van.

Marco Rossi csapata óriási formát mutat, ez minden kétséget kizáróan így van, emiatt is kissé fájó, hogy nem jutottunk ki a világbajnokságra. Ezzel a teljesítménnyel biztos résztvevői lehettünk volna a tornának, de ez a múlt, a jelennel kell foglalkoznunk!

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

A jelent pedig a Nemzetek Ligája jelenti, ráadásul a magyarok a legkeményebb csoportot vezetik Németország, Olaszország és Anglia ellen. Senki nem gondola volna, hogy négy mérkőzést követően Magyarország vezeti majd a csoportját.

Márpedig ez a helyzet, és egyúttal valóság is, miközben Anglia 4-0-ra kapott ki a saját pályáján, a saját közönsége előtt, akiknek egy része még fütyült is a magyar himnusz ideje alatt. A végén pedig már a honfitársaikat fütyülték ki, annyira gyengén játszottak.

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is követte a mérkőzést, szokásához híven ezúttal is frappánsan reagált.. „Most kell szerénynek lenni…” – üzent Orbán, akárcsak a hatalmas választási győzelmét követően.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.