Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Megszólalt a Deák téren megkéselt Gergő édesapja

Elmondása szerint mélyen felháborítja az, hogy a gyilkos a számtalan egyértelmű bizonyíték ellenére sem ismerte be a tettét.

...svg content...Fotó: A Mi Hazánk Mozgalom megemlékezése a Deák téri késelés áldozatairól a bűnözés ellen szervezett felvonulás végpontján, a József Attila utcában 2020. május 28-án. A Deák tér szomszédságában, a József Attila utcában május 22-én több ember összeverekedett, kettőt halálosan megkéseltek. MTI/Kovács Tamás
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Cs. Krisztián a május 22-ére virradó éjjel barátaival ünnepelt Budapesten, amikor összetűzésbe került a 16 éves Lászlóval, és barátjával, a 21 éves Gergővel. Mindkét fiatalt megszúrta a késével, amelyet követően életüket vesztették.

A gyilkost később elkapták a rendőrök, ám Gergő édesapja, K. Imre a mai napig nem tudja túltenni magát a történteken. A Borsnak tett nyilatkozatában elmondta, hogy az ügy nagyon elhúzódott, júniusban pedig három tárgyalása is lesz a pernek, de ő maga nem lesz jelen, ahogy korábban sem. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Nem szeretném látni a fiam és a barátja gyilkosát. Ez a gyerek nem tudja, hogy mit tett. Fiatal volt és bohém, de van egy hatalmas probléma: tisztességes ember nem úgy ünnepli a 18. születésnapját, hogy kiolt két életet”

– mondta. Majd kiemelte, csak annyit szeretne, hogy vége legyen ennek az egésznek, a tettes pedig vállalja a felelősséget.

Mélyen felháborítja az, hogy az elkövető a számtalan egyértelmű bizonyíték ellenére, köztük a térfigyelő kamerák felvételein látottak után sem ismerte be a tettét. Hozzátette, az előkészítő tárgyaláson felajánlották neki a 23 év 10 hónapot, de elutasította – írta az Index.

K. Imre végül azt is elmondta, hogy a gyilkossággal vádolt fiatal azóta sem kért bocsánatot tőlük, mindössze az édesanyja próbálta meg felvenni velük a kapcsolatot. A Deák téri esettel összefüggésben pedig garázdasággal és rablással is megvádolták az elkövető néhány társát, akikkel szemben már tavaly megszületett az ítélet.