18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Megrázó drónfelvételek az indiai vonatszerencsétlenségről

Közel 300-an vesztették életüket abban a vonatszerencsétlenségben, ami Indiában történt, és még mindig lehetnek további áldozatai a tragédiának.

Fotó: EPA/PIYAL ADHIKARY
Ázsia

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az elsők között számoltunk be az indiai tömegszerencsétlenségről, ami az ország történetének egyik legborzasztóbb vonatszerencsétlenségét idézte elő. Az első hírek több mint 50 halottról szóltak, de már akkor tudni lehetett, hogy sokkal több az áldozat.

Egyre több és több áldozatról számoltak be a hatóságok, és legutóbb már közel 300 halottról lehetett hallani. Jelenleg is dolgoznak a helyszínen a hatóságok, hogy elvigyék az útból a roncsokat és helyreállítsák a sínpályát.

Három vonat is részese volt a becsapódásnak, sokan azonnal életüket vesztették. Egyelőre nem érkezett információ arról, hogy ki vagy mi okozhatta a tragédiát, mert lehetséges, több felelőse is van a balesetnek.

Arról sem adtak ki közleményt, hány gyermek hunyt el vagy szenvedett súlyos sérülést. Százával vitték az embereket kórházba, és lehetséges, hogy a napokban vagy a következő hetekben tovább nő az áldozatok száma.

Az alább látható felvételek is beszédesek a tömegszerencsétlenség helyszínéről. Borzalmas, ami történt, egész India gyászol, de nemzetközi szinten is megrázta az embereket, ami az emberekkel történt.