Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,675 $

Megjelent a Shazam! Az istenek haragja új előzetese

TÉMÁK:
#trailer
Fotó: YouTube
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Ha minden jól megy, március 17-én már a mozivásznon is láthatjuk a Shazam! második részét. Most pedig megérkezett az új trailer is!

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a DC háza táján komoly változtatások vannak készülőben, s bár nem tudni, hogy vajon terveznek-e hosszabb távon Zachary Levi Shazamjával, reméljük igen, mivel ez a film üde színfoltja a mindig komor és baljós DCU-nak.

Soron kívül Ritka óriáspókot észleltek az ausztráliai Queenslandben

Noha a Shazam jövőjét még mindig nem tisztázta James Gunn, a Shazam! Az istenek haragja című filmhez végre megérkezett az új trailer, mely a rajongóknak talán az eddigi legjobb képet festi arról, hogy mire is számíthatnak a DC-hős visszatérése kapcsán. Íme a trailer:

A második részt David F. Sandberg rendezi, és szerencsére Zachary Levi tér vissza főszereplőként, de mellette az első részben látott számos szereplő is látható lesz a vásznon, a stáblista szerint pedig: Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Rachel Zegler, Helen Mirren, Lucy Liu, Faithe Herman, Adam Brody, Meagan Good, Grace Fulton, Ian Chen és Ross Butler.

Noha túlzottan sok információt nem osztottak meg a film kapcsán, a tavalyi San Diego-i Comic-Conon Zachary Levi elárulta, hogy mire is számíthatnak a rajongók az új részben:

“Mindannyian különböző küldetéseket teljesítünk, próbálunk segíteni Philadelphia városának és a világnak, de még mindig tanuljuk, hogyan kell ezt csinálni. Sok a nehézség. Nem csak a saját erőnkben, hanem abban is, hogy megtaláljuk a saját identitásunkat a kettő között. Normál én vagy szuper én? A szuper család szuper problémákkal, szuper drámával jár. Szóval, ott vannak a kis családi viták és dolgok, amiket próbálunk kitalálni.”