Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Meggyes Dávid nem lepődött meg Tuvic Aleksandrán

Horváth Gréta egykori párja határozott véleményt fogalmazott meg Tuvic Aleksandráról, aki a Párharc új évadának első párbajgyőztese.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kezd igazán érdekesen alakulni a verseny a Párharcban, és máris búcsúzott egy nagy név, ugyanis Nemazalány már nincs versenyben. Azonnal, már az első párbaj végén kiesett az énekesnő, és drámai módon.

Nagyon kevésen múlt a győzelme Armanddal, akinek minden az arcára volt írva. Akkor még együtt voltak, majd nem sokkal később szakítottak, viszont továbbra is beszélnek egymással, nincs harag közöttük. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A többi versenyző úgy döntött, hogy Tuvic Aleksandrának és párjának kell párbajozniuk, akik egyelőre finoman szólva sem népszerűek a riválisok körében. Meggyes Dávid Aleksandra kapcsán azt mondta, nem lepte meg a habitusa, míg Kornél mosolygós „fenyegetésén” inkább csak nevetni tudott.

A közös beszélgetés alkalmával azt mondták, Kornél szinte mindig ugyanolyan arcot vág, és egyelőre nem sokat beszél. Azt sem értették, Aleksandráék miért voltak sértődöttek a szavazatok miatt, viszont most, hogy megnyerték a párbajt, akár tarthatnak is tőlük.

„Kornél dühösen is ugyanolyan.” – mondta nagy nevetés közepette Stana Alexandra, akinél Rékasi Zsigmond húzta ki a gyufát. Egyáltalán nem elégedett a 19 éves fiú viselkedésével, szerinte túl magas lovon ül.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.