Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,85 Ft
Euró
394,53 Ft
Font
460,72 Ft
Bitcoin
65,088 $

Videón, ahogy a Capitolium őrei sorra engedték be a tüntetőket az épületbe

A videón látható rendőröket is felelősségre vonhatják, miután csak ott álltak és semmit sem tettek, miközben a rendbontók beléptek az épületbe.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A videón látható rendőröket is felelősségre vonhatják, miután csak ott álltak és semmit sem tettek, miközben a rendbontók beléptek az épületbe.

Több száz videó készült a szerdai napról, amikor a leköszönő Donald Trump elnök szimpatizánsai megrohamozták a Capitolium épületét. Összesen öt ember vesztette életét, köztük egy nővel és egy rendőrrel. Soron kívül Novák Katalin nem igényelt magának lakást a lemondása után

A New York Post is beszámolt arról a felvételről, mely nemrég látott napvilágot. Öt rendőr látszólag semmit sem tett, szinte gyakorlatilag „beinvitálták” a tüntetőket az épületbe, aminek még súlyosabb következményei is lehetnek rájuk nézve.

Döbbenetes, hogy a rendőrök csak ott álltak és nem végezték a dolgukat, miközben az lett volna az elsődleges feladtuk, hogy megakadályozzák a tömeg behatolását a Capitoliumba. Mozdulatlanul álltak, és még a tüntetők is meglepődtek ezen.

Megrázó videón, ahogy a Capitolium őre leadja a halálos lövést a női tüntetőre

Rengetegen felháborodtak a videóban látható rendőrök munkáján, akik csak dermedten álltak a helyükön, és semmit sem tettek azért, hogy megállítsák a tömegeket. Monumentális kudarcot vallott a rendőri védekezés, amihez ezen öt rendőr is hozzájárulhatott.

Péntek délután a szenátus egy kétpárti vizsgálatot jelentett be a soha nem látott jogsértésekhez köthető biztonsági kudarcok miatt, amik halálos áldozatokkal is jártak.

Blinken: az USA nem vett részt az Irán elleni támadásokban, és nem támogatja a rafahi műveletet

Az amerikai külügyminiszter újságírói kérdésre leszögezte, az Egyesült Államok nem vett részt az Irán elleni izraeli támadásban, és Izrael rafahi hadműveletét sem támogatja.