Újabb látványos fotók készültek Győzikéről és egy McLarenről

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Könnyen lehet, hogy Győzike élete legnagyobb autóvezetési élményén van túl, mert ez a sportautó egészen más.

Győzike továbbra is meghatározó, kikerülhetetlen karaktere a sztárok világának, és ez valószínűleg mindig így lesz. Azon kevesek egyike, akik az évtizedek múlásával is mindvégig ott voltak a média tűzének közelében.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Nagy érdeklődés övezi az életét, és ez a családjára is igaz, hiszen Gáspár Bea, Gáspár Evelin, és már Gáspár Virág is médiakarriert csinált. Nagy négyest alkotnak együtt, nemrég a Ferencváros hazai mérkőzésére látogattak ki.

Győzike imádja a sportautókat, és legutóbb egy olyan McLarennel láthattuk, ami láttán leesik az ember álla. Most újabb fotókat, profi felvételeket osztott meg magáról és a legendás brit márka modelljéről.

„@matuzpictures Az emberek nyolcvan százaléka igényli, hogy vezessék őket.” – kezdte a posztjában Győzike, mellette azzal a különleges McLarennel, amivel egyszer már láthattuk odakint.

„Hiába van az az elvárás, hogy mindenki önálló gondolkodó legyen, nem mindenki akar önálló gondolkodó lenni, igenis szükség van vezérműfajokra, vezérideológiákra és vezéregyéniségekre, és ilyen a divat.”