Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

MCC-s diákokkal készült fotó miatt szócsatázott Orbán Balázs és Magyar Péter

A szócsata a Facebookon történt, az apropó pedig egy fotó volt.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter a Mathias Corvinus Collegium diákjaival posztolt egy közös fotót a Facebookon, mire megjelent Orbán Balázs a kommentszekcióban és azt állította, hogy a Tisza Párt alelnöke korábban „gátlástalanul, penetráns módon hazudozott” az intézményről. Magyar Péter a fotó mellé azt írta:

„Indulás Brüsszelbe a néppárti frakcióülésre. A reptéren, az MCC-s diákok szerint is árad a TISZA” Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Erre megjelent a kommentszekcióban Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, aki a következőket írta:

„Két dolog miatt örülök ennek a képnek:
1. Eddig minden nyilvános megszólalásodban gátlástalanul, penetráns módon hazudoztál az MCC-ről. Akkor ezt egyszer és mindenkorra be lehet fejezni. Eddig ugyanis “janicsároztad” őket, most meg máshogy akarod a politikai céljaidra felhasználni a diákokat!
2. Szép történet lesz, amikor majd együtt végignézzük, ahogy ugyanezzel a forradalmi lendülettel belemasírozol a Néppárt háború-, migráció- és genderpárti vonalába. Brüsszeli tanulmányút a javából!”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Magyar Péternek sem kellett sok, azonnal reagált a vádaskodásra, s azt írta Orbán Balázsnak:

„Bazsi, ne vedd a szívedre és kérlek ne bántsátok majd a fiatalokat, amiért nem veszik be az ócska propaganda hazugságaitokat. Arra a háborúpárti, migráció-, genderpárti Néppártra gondolsz, ahol a ti képviselőtök ül? Egyébként mi az, hogy genderpárti? Ezt már többször meg szerettem volna kérdezni. By the way, nem ti támogattatok »háborúpárti« főpolgármester-jelöltet?”

    Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

    Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

    Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

    Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.