Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Mbappé miatt már az első napon összeomlott a Real Madrid online boltja

Ahogyan arra számítani lehetett, a rajongók közül sokan szeretnének maguknak egy mezt a francia csatár nevével ellátva.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az elmúlt évek egyik nagy átigazolási hercehurcájára került pont, amikor a Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy legigazolta a PSG-től ingyen távozó Kylian Mbappét.

Azóta a még jelenleg is zajló Európa-bajnokság miatt túl sok érdekes dolog nem történt a csatár érkezésével kapcsolatban, most azonban a Real Madrid online boltjában elérhetővé váltak az Mbappé nevével ellátott mezek. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Sokáig azonban nem örülhettek ennek a szurkolók, ugyanis Marca értesülése szerint az online felület a nagyszámú érdeklődő miatt már az első nap összeomlott, a mezek pedig mind elfogytak.

Pedig nagyon készült a Real Madrid, ugyanis annyi mezt készíttettek, amennyiről úgy gondolták, hogy hónapokig is elég lesz, ám végül az kereslet messze meghaladta a kínálatot. Az tehát már most borítékolható, hogy Mbappé mezeladási rekordot fog dönteni a királyi alakulatnál, amely egyelőre némi türelmet és megértést kér a szurkolóktól, amíg a készleteket és az online felületet is rendbe hozzák.

Hamarosan azonban újabb nagy esemény következik, ugyanis július 16-án egy minden bizonnyal telt házas eseményen élőben is bemutatják a csatárt a Santiago Bernabeuban.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.