A kamerák elkapták a pillanatot, ahogy Mbappé Neymarra panaszkodik

Fotó: Twitter/Paris Saint-Germain
not image

Borbély Fanni

2021. szeptember 26. - 20:27

Mauricio Pochettino küzdelme, hogy zsonglőrködjön a Paris Saint-Germain egóinak sokaságával, szombat este is folytatódott, mivel Kylian Mbappét a kamera lencsevégre kapta, amint a csapattárs Neymarra panaszkodik.

A párizsiak éppen csak kiheverték, hogy Lionel Messi nem volt hajlandó kezet fogni edzőjével, miután lecserélték a múlt hétvégi, Lyon elleni 2-1-es győzelem alkalmával, amikor ezután a francia fővárosban a Montpellier ellen léptek pályára.

És újabb balhékat szúrtak ki a sztárcsapat között, miután Mbappét a kamera lencsevégre kapta, amint egy másik csapattársa, Neymar önzőségére panaszkodik a PSG kispadján.

Idrissa Gueye és Julian Draxler góljai elegendőek voltak ahhoz, hogy mindhárom pontot megszerezzék a házigazdák szombat este, de ez nem akadályozta meg Mbappét abban, hogy a cserepadról hangot adjon frusztrációjának. Miután a meccs utolsó perceiben lehozták, a világbajnokság győztesét a Canal+ TV kamerái a kispadon ülő Gueye gólszerzőhöz fordult, és azt mondta:

“Nem passzolja nekem a labdát”

– utalt Neymarra.

A panasz pillanatokkal azután hangzott el, hogy a brazil segített Draxlernek, Mbappé pedig arra utalt, hogy nem ugyanazt a bánásmódot kapja. A csatársor közötti kohézió hiánya nyilvánvaló volt ezen az estén, Mbappé és Neymar is nagy gólszerzési lehetőségeket pazarolt el, vagy nem volt hajlandó passzolni a jobb helyzetben lévő csapattársaknak.

Egyik játékos sem fejezte be az estét a góllövőlistán, mivel Pochettino kénytelen volt a csereként beálló Draxlerre hagyatkozni, hogy az utolsó percben eldöntse a meccset. Félő volt, hogy ez az all-star frontvonal, akik mindannyian a középpontban akarnak lenni, nem fog összecsiszolódni a saját érdekeik miatt. A PSG sportigazgatója, Leonardo már megszólalt a témában, hangsúlyozva, hogy Messi, Neymar és Mbappé között nincs féltékenység írja a 90min.com.

A harmónia azonban minden bizonnyal hiányzik a csapaton belül, amit Messi egy héttel ezelőtti leváltása utáni dühkitörése, és most a két másik szupersztár csatár közötti, nagyon is nyilvános frusztráció is bizonyít. Pochettino előtt nagy kihívás áll, hogy mindenkit boldoggá tegyen Párizsban, az biztos.