Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Pochettino magát és játékosait is kritikával illette a Wolves elleni vereség után

Az edző lesújtóan nyilatkozott a vereség után, s kijelentette, „nem elég jók”.

Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mauricio Pochettino érthető módon nagyon nehezen viseli, hogy a Chelsea öt napon belül a második kellemetlen vereségét szenvedte el. A Sky Sports jelentése szerint az edző lesújtóan nyilatkozott a mérkőzés után saját magáról, a Chelsea szezonjáról, és alapvetően a csapatról, kijelentve, hogy „nem vagyunk elég jók”:

„Azt hiszem, nem vagyunk elég jók, ez a valóság. Én magam sem, mint első számú felelős. Természetesen, amit ma megmutattunk, az az volt, hogy nem vagyunk elég jók. Száz százalékosan.” Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Pochettino csapata 23 bajnoki mérkőzésből a 10. vereségét szenvedte el ebben a szezonban, miközben a Wolves legutóbbi győzelmével felkúszott a Premier League felsőbb köreibe. A Chelsea négy napon belül másodszor kapott négy gólt, miután szerda este 4-1-re kikapott Liverpoolban. Pochettino a megalázó vereség kapcsán a továbbiakban úgy nyilatkozott:

„Nem kezeltük megfelelően a helyzetet, és nem akarok idejönni és azt mondani, hogy én vagyok a legjobb, a játékosok pedig a legrosszabbak, de a játékosoknak is vállalniuk kell a felelősséget, ahogy nekem is. Nem illeszkedünk a klub történetéhez. Ezt el kell fogadnunk és kritikusnak kell lennünk, de nem adhatjuk fel. Tovább kell dolgoznunk, keményen kell próbálnunk változtatni, döntéseket kell hoznunk, hogy megpróbáljuk másképp látni a dolgokat, ha így nem működik, és más megoldásokat kell találnunk.”