Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Marsi Anikó kijelentette, tévézni szeretne, „amíg le nem dobja a képernyő”

Emellett a lakberendezés is érdekli, régi bútorokat, egyéb berendezési tárgyakat és komplett lakásokat szeretne újjá varázsolni.

...svg content...Fotó: YouTube/TV2 Magyarország
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor tavaly szeptemberben keltek egybe, amelyet követően Balatonfűzfőn vásárolták meg az álomotthonukat, örömmel vetették bele magukat a felújításba. A munkának még közel sincs vége, de egy pillanatig sem bánják, hiszen így minden épp olyan lehet, ahogy azt megálmodták. Természetesen arról sem feledkeztek meg, hogy megünnepeljék az első évfordulójukat: ellátogattak egy kellemes helyre vacsorázni, koccintottak is rá, hogy immár egy éve férjként és feleségként tekinthetnek egymásra.

A Hot! magazinnak nyilatkozva elmondták, bár kellett egy kis idő, amíg összecsiszolódtak, alkalmazkodtak egymás szokásaihoz, az sosem volt kérdés, hogy szeretik egymást, s együtt minden nehézséget legyőznek. „Közel az ötvenhez új életet kezdtünk mindketten. Nem tagadom, voltak benne kemény fordulatok is, de az soha nem volt kérdés, hogy szeretjük a másikat, és egymásnak lettünk teremtve” – mondta Anikó. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Leginkább apróságok miatt szoktak vitázni, de ezeket a dolgokat hamar meg tudják beszélni, túllendülni az összezördüléseken. „Szép és jó a kapcsolatunk. Abban a férjemnek igaza van, hogy én, ha tehetem, mindent kifordítva csinálok. És az is igaz, hogy olyan vagyok, mint egy búgócsiga. Én vagyok az, aki este fél tízkor rászól a párjára, hogy miért kávét főz ahelyett, hogy a polcokat fúrná fel a falra” – tette hozzá a műsorvezető.

Három lánykérés is volt

Egyúttal elárulta, férje háromszor is megkérte a kezét, mielőtt igent mondott volna neki. „Jól emlékszem, először csak pedzegette a házasságot, erre én annyit mondtam: ’Ne már!’ Úgy gondoltam, minden szép és jó, eléldegélek én Gáborral papír nélkül is a világ végéig. A második ’nőkérés’ pedig elég viccesre sikerült, mert így hangzott el: ’Palik Lászlóné Marsi Anikó! Leszel a feleségem?’ Ezen persze jót nevettünk mindketten” – idézte fel.

Majd azzal folytatta: „Az is bennem volt, hogy tizennyolc évig éltem házasságban, és a válás után jó lenne kikeveredni a búbánatból, mert azért ez a folyamat nem volt könnyű. Majd következő alkalommal azt mondta: értsem meg, hogy én vagyok az első nő, akit tényleg feleségül szeretne venni. És én ezt elhittem neki; jól­esett azt érezni, hogy valóban én vagyok az ő másik fele”.

A jövőt illetően Anikó kiemelte, addig szeretne képernyőn maradni, ameddig csak teheti, emellett pedig lakberendezéssel is szeretne foglalkozni. „Tévézni szeretnék, amíg le nem dob a képernyő. Hobbiszinten pedig nem a klasszikus lakberendezésre vágyom, hanem régi bútorokat és más berendezési tárgyakat, azaz komplett lakásokat, miliőket szeretnék újjávarázsolni az újrahasznosítás jegyében. Ezt nagyon szeretem” – mondta el az interjúban, amit a Bors szemlézett.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.