Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Ételosztás után Márki-Zay Péter moziban járt a családdal Szegeden (fotóval)

Márki-Zay Péter a nagy kampány után úgy döntött, moziba viszi a családját Szegeden, ahol láthatóan jól érezték magukat.

...svg content...Fotó: Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt EP-listavezetõje beszédet mond a szervezet hódmezõvásárhelyi eredményváró rendezvényén 2024. június 9-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Márki-Zay Péter egy sikeres politikai időszakon van túl, miután Hódmezővásárhely vezetője maradhatott. Mindezt nagy sikernek könyveli el, és többek között Magyar Péter kapcsán is nyilatkozott, aki újabb botrányba keveredett, ezúttal egy szórakozóhelyen történt incidens kapcsán, ami szintén erősen megosztja az emberek véleményét.

Márki-Zay Pétert nemrég ételosztás közben láthattuk, most pedig moziba ment a családjával, méghozzá Szegeden. Szüksége volt erre a kikapcsolódásra, mert egy kemény és hosszú kampány van mögötte, és ezekben az időszakokban minden politikus kevesebb időt tud eltölteni a családjával. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

A volt miniszterelnök-jelöltnek hatalmas családja van, így most mindenki boldog lehetett, hogy közösen mentek moziba. Valószínűleg az Agymanók második részére esett a választásuk, ami nagy sláger, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. „Tegnap este moziban voltunk Szegeden a családdal. Jól esik a kampány után a kikapcsolódás.” – írta pénteken a posztjában Márki-Zay.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.