Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Marics Peti és Valkusz Milán jelentős összeget vettek ki a közös cégükből

De T. Danny sem szerénykedhet, akinek bevételei a 260 millió forint környékén álltak meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Marics Peti
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Közeleg május 31-e, így a celebeknek is nyilatkozniuk kell hamarosan, hogyan és milyen sikerességgel működtek cégeik a 2023-as évben. Marics Peti és Valkusz Milán közös cége a VMP Zenei Produkció Kft., amely a 2022-es évben 64 millió forintot termelt, abból 61 milliós profitot összeszedve, tavaly azonban alaposan megugrottak a számaik: 200 milliós bevétellel, 134 milliós profittal zártak – előbbi tehát háromszorosára növekedett.

Mint az a nyilvánosan elérhető cégadatokból kiderül, „a tagok rendelkezése szerint a keletkezett 134.908.689 Ft adózott nyereségből és az előző évekből még fel nem használt eredmény tartalékból összesen 156 millió forint osztalék kifizetését írja elő a Társaság” – írta meg a 24.hu. De a lap T. Danny ScorpBeat Music Kft. névre hallgató cégét is megnézte. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Az Opten, illetve az Elektronikus Beszámoló Portál nyilvános adatai alapján 2023-ban 261 milliós bevételt termelt a cég, mindössze 7,8 milliós profittal. De ami ennél is érdekesebb, hogy tavaly 55 millió forintot fizettek ki járandóságként az ügyvezetőnek – aki 2022 óta az énekes a cégben. A 7,8 milliós profit eredménytartalékba kerül, osztalékot nem fizet a cég – jegyzik meg a cikkben.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy kiderült, tavaly mekkora pénzt vett ki a cégéből Majka: kétségtelen, van mit a tejbe aprítania. A rapper cége egyenletesen termeli a profitot, 80 millió forint osztalékot ki is vett. Mindemellett fény derült arra is, hogy Rubint Réka Alakreform Kft. nevű cége, illetve Rúzsa Magdi Plagiguel Kft. nevű cége milyen teljesítményt tud felmutatni.