Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Marco Rossi elárulta, hogyan távozna a magyar válogatottól

Marco Rossi egy nap elhagyja a magyar válogatottat, de addig még nagy sikereket érhet el a csapattal, melyről az M4 Sportnak adott interjút.

Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Simek Péter, az M4 Sport szakértője, Hajdú B. István sportkommentátor és Molnár Mátyás műsorvezető (b-j) az M4 Sport Góóól!2 című műsorában az MTVA Kunigunda útjai székházában 2023. november 20-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Elárulta, bár Botka Endre jól futballozott Bulgáriában, vasárnap az utolsó meccsen azért adott lehetőséget Balogh Botondnak, aki mindössze másodjára öltötte magára a címeres mezt, mert ki akarta őt próbálni. Kíváncsi volt arra, miként teljesít 65 ezer néző előtt, mert amikor Parmában lehetőséget kap, akkor rendre jól játszik.

„Próbára tettem, és hideg fejjel játszotta le a mérkőzést, ahogy kell. Nagyon örülök, hogy megállta a helyét” – méltatta a 21 éves védőt, de a nemzeti együttes legtapasztaltabb, 77-szeres válogatott tagjáról is pozitívan nyilatkozott. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Örültem Nagy Ádám góljának is, mert egyrészt Montenegró ellen a csapat egyik legjobbja volt, másrészt neki a mezőnyben más a szerepe. Sajnálom, hogy sokan nem értik a feladatát, pedig ha jó formában van, akkor nélkülözhetetlen a válogatott számára”

Egy nap eljön a búcsú ideje

Saját jövőjével kapcsolatban azt hangsúlyozta, egyszer minden történet véget ér, de ha majd elkerül innen, akkor mindenképpen békében szeretne elválni a szövetség elnökétől, Csányi Sándortól és a magyar szurkolóktól is.

„Tudjuk, semmi sem lehetetlen. Már bebizonyítottuk, hogy a legjobbak sem mehetnek biztosra ellenünk. De előbb legyünk túl a sorsoláson” – mondta a jövő évi, németországi kontinensviadalról Rossi, aki az első, azaz legerősebb riválisokat felvonultató első kalapból olyan ellenfelet szeretne kapni, amellyel még nem találkozott együttese, példaként a spanyol csapatot említve.

A magyar válogatott öt győzelemmel és három döntetlennel, veretlenül és csoportelsőként jutott ki a jövő évi, németországi Eb-re, így december 2-án a második kalapból várja a hamburgi csoportsorsolást.

(MTI)

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.