Már áprilisban elrajtol az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora az új évaddal

Fotó: RTL Klub
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rajongóknak nem kell sokat várniuk, hiszen már a következő hónapban elrajtol a következő évad, mely minden bizonnyal az első háromhoz hasonlóan nagy siker lesz.

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityje immáron a negyedik évaddal jelentkezik 2021-ben. Az idei első adásban bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák. Április 10-én, szombat este 21:05-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője – olvasható az RTL Magyarország hivatalos közlemlényében.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

A Házasodna a gazda (Gyártó: UFA Magyarország) első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy éppen burgonyatermesztéssel foglalkozik. Az egyik gazdasszony lótenyésztéssel és házi tejtermékek előállításával keresi a kenyerét, míg más egy lovardát üzemeltet, és van olyan gazda, aki automata fejőrobotot alkalmaz a gazdaságában. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

A televíziós premier előtt, április 2-től az www.rtl.hu/gazda felületén már láthatóak lesznek a gazdák kisfilmjei. Így azoknak, akik tűkön ülve várják, hogy megismerhessék az idei gazdákat, nem kell április10-ig várniuk. Április 2-től pedig jelentkezni is lehet a www.rtl.hu/gazda oldalon azoknak a nőknek és férfiaknak, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Rácz Jenő feláldozná magát azért, hogy Dóri tovább élhessen

Ahogy már a Házasodna a gazda előző három évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.
A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki most video chaten ismerkedik meg a gazdasszonyokkal és gazdákkal.

Házasodna a gazda, április 10-én, szombaton este 21:05-től az RTL Klubon!
Premier előtt pedig április 2-től az rtl.hu felületén!

A műsor hivatalos oldalai:
https://rtl.hu/gazda
https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/
https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/