Újabb név merült fel a Manchester United kispadja kapcsán

Fotó: Unsplash/Samuel Regan-Asante
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 24. - 14:34

Az angolok még nem jelölték ki az új edzőt. 

A Manchester United nem nyitotta jól a szezont, a jelenleg mindössze 17 ponttal a tabella nyolcadik helyén állnak, 12 ponttal lemaradva a listavezető Chelsea mögött. 

Több nagy vereséget is szenvedtek már idén, csúfos 5-0-ra verte őket a Liverpool, kikaptak a városi rivális City-től, majd 4-1-re idegenben a Watfordtól is. Ez utóbbi volt az utolsó csepp a pohárban, ugyanis vasárnap menesztették Solskjaer edzőt

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

A helyét ideiglenesen Michael Carrick vette át, azonban az angolok mindenképpen sztáredzőt szeretnének kinevezni, aki helyreállítja a rendet az Old Traffordon, és újra trófeákért harcol a csapattal. 

Több nagy név is felmerült, többek között Zinedine Zidane, a brit Rodgers, a Leicester City mestere, de Mauricio Pochettino is, akivel sajtóinformációk szerint már el is kezdődtek a tárgyalások. 

Ennek ellenére a PSG szakvezetője kijelentette, hogy boldog Párizsban, tiszteli a klubját, nagyon szereti a szurkolókat és a várost is. 

„Nem vagyok már csecsemő. A labdarúgásról beszélünk – ez egy olyan üzlet, ahol bőven vannak pletykák, én pedig értem, hogy mi történik“

– hangsúlyozta. 

Christian Falk, a Bild sportbloggere azonban tényként állítja, hogy Unai Emery, a Villareal mestere is jelölt a posztra, habár eddig még rajtuk kívülálló okok miatt nem kezdődhettek meg a tárgyalások. 

Bárkit is nevezek ki, az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga, ugyanis több játékos is elvesztette a hitét és a bizalmát a United felé, amelyet újra fel kell éleszteni, arról nem is beszélve, hogy azonnal eredményt kell felmutatni.