Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Majka így talán még nem is kártyázott (fotóval)

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majka egy több mint festői környezetben zsugázott a barátjával a szigeten, ahol az élet nagyon más ritmusban telik.

Mindig jó megtapasztalni azt, hogyan élnek mások a világ túlsó felén. Rendre rá kell jönnünk, hogy túlságosan is rohanunk a saját életünkben, tele vagyunk stresszel, és nem helyes dolog ennyire akarni azt, hogy még több pénzünk legyen.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A végén azt vesszük észre, hogy elment mellettünk az igazi élet, és tönkrementek a kapcsolataink. Fontos, hogy megtartsuk az egyensúlyt, és igazán örülni tudjunk a dolgoknak, mert nincs ennél fontosabb.

A család az első, köztük is a gyerekek, hiszen ők a jövő, és ők azok, akik továbbviszik a nevünket, az értékeinket, amiket átadtunk nekik a hosszú évek alatt. Az utazások abszolúte ráébreszthetnek erre bennünket, és arra, hogy milyen jó nyugalomban lenni.

A Seychelle-szigetek egy egészen különleges hely, ahol legutóbb Majka és családja nyaralt. Mesés a környezet, csak úgy árasztja magából a nyugalmat, és totálisan megváltoznak az ember rezgései.

Majka ilyen környezetben talán még nem is kártyázott, így ez egy új élmény lehetett számára a barátjával. „Így zsugazni asszem veriiii veriiii komfortéblö” – írta boldogan és nyugodt körülmények között a rapper.

Még több bulvár: Görög Zita élete egyik legkülönlegesebb élmény van túl Dubajban