Majka reagált Curtis rejtélyes szünetére

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Takács Petra

2021. október 13. - 05:47

Egyre többen szólalnak meg a témában, és természetesen Majka is mondott pár szót, hogy mi is történik a következő időszakban.

Sokakat meglepett, amikor Curtis bejelentette, hogy egy időre háttérbe vonul, és egy ideig nemigazán fogjuk színpadon látni. A rajongók szomorúak emiatt, hiszen imádják a rappert, ugyanakkor számukra is fontosabb, hogy jól legyen.

Curtis részben kitért arra, hogy mi áll ennek hátterében, de még így is sok a kérdőjel. Nyilván az ezzel kapcsolatos találgatások is beindultak, bár a sztár talán így is többet mondott, mint sokan mások hasonló esetben.

Vannak pillanatok, amikor az ember elfárad fejben, nemcsak fizikálisan. Curtis nagyon aktív életet él, és amikor színpadon van, 110%-ot nyújt. Teljesen normális, amikor valaki szünetet tart, és arra koncentrál, hogy teljesen jól legyen.

Majka röviden reagált Curtis bejelentésére, kihangsúlyozván, hogy a kapcsolatuk a régi, minden rendben van közöttük, és támogatják egymást. „Nekünk áprilisig nem lesz Curtisszel közös koncertünk – erősítette meg Majka a hírt, majd hozzátette, lemondani nem kellett semmit.” – idézte a Blikk Majkát.

Majka kitért arra is, hogy a hat állomásból álló Majka&Curtis Swing turnét korábban már lemondták az instabil járványhelyzet miatt, nem merték vállalni a kockázatot. Curtis háttérbe vonulásának pontos részleteit csak nagyon kevesen ismerhetik, és lehetséges, ez így is marad.