Curtis nagy bejelentést tett, határozatlan időre eltűnik a színpadról

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Takács Petra

2021. október 12. - 12:40

Pihenésre van szüksége a rappernek, akit a következő időszakban nemigen fogunk túl gyakran színpadon látni.

Curtis a semmiből tett bejelentést, és ennek hátteréről valószínűleg csak kevesen tudhattak. Ő is nagy elánnal vágott bele a koncertezésbe, miután zöld jelzést kaptak, ám most szünetet szeretne tartani.

„Sziasztok!” – kezdte a posztjában Curis, aki most egy újabb nagy bejelentésre szánta el magát. „Ez az év megint egy száguldás volt számomra.” – ismerte el a híres rapper és sikeres dalszövegíró.

„Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját… Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is.” – folytatta érzelmes sorait Curtis, akire nyilván testvére ügye is hatással lehet.

„Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról.” – árulta el a meglepő döntésének részleteit, amire sokan felkapták a fejüket.

Győzike és Zoli a Szent István Bazilika előtt borult térdre, majd imádkozni kezdtek

„A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban, amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni, de szerencsére a páro ,a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek.” – olvasható bejegyzésében.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.