Majkát ismét megtámadta a koronavírus

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Takács Petra

2022. május 12. - 14:56

A híres rapper nincs jó formában, miután a koronavírus másodszorra is megtámadta a szervezetét, így most kénytelen odahaza pihenni.

Majka azon szerencsések között volt, aki noha kórházba került az állapota miatt, komolyabb szövődmények nélkül felépülhetett. Mivel általában minden betegséget nagyon komolyan vesz, igencsak aggódott, hiszen sokan elhunytak a világjárványban.

Több videót is készített az állapotáról, sokan pedig azzal gyanúsították meg, hogy ez csak egy szerep a részéről, és pénzt kap érte. Egészen abszurd kommentek futottak be a YouTube és Facebook oldalára, ahol időről időre tájékoztatást adott magáról.

Nemrég tért vissza Las Vegasból, ahol megtámadta a szervezetét a koronavírus. Már a repülőn sejtette, hogy elkaphatott valamit, és végül a teszt megerősítette, újra koronavírus-beteg lett, tehát most megint pihennie kell.

Hajdú Péter Mel Gibsonnal találkozott (fotóval)

„Mar a múlt héten tudtam, hogy a repülőn hazafele elkaptam valamit, mert ki se látszódtam a takonyból. Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá…” – írta a posztjában Majka a hivatalos Facebook oldalán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.