Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Kiderült, miért választották Szoboszlaiék Telkit

A csapat megtehette volna, hogy elvonul a válogatott meccsek előtt, például Ausztriába, de végül másképpen döntöttek.

...svg content...Fotó: Lang Ádám (b) és Nagy Zsolt, a magyar labdarúgó-válogatott játékosai a csapat Eb-felkészüléséről tartott sajtótájékoztatón a telki edzőközpontban 2024. május 30-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar válogatott hamarosan ismét pályára lép, még két felkészülési meccs van hátra az Európa-bajnokság előtt. Mindenki vidáman érkezett meg a helyszínre, és Telki egy olyan hely, ahol nagyon jól érezheti magukat, és el vannak zárva a külvilágtól, csak arra koncentrálnak, ami igazán fontos.

Lang Ádám is ott volt a csütörtöki sajtóeseményen, aki szintén hálás, hogy a válogatott tagja lehet. Hamarosan a németországi kontinenstornán is pályára léphet, és lehetséges, hogy továbbjut a magyar válogatott a csoportjából. Ez is a céljuk, Marco Rossi fogadást is kötött emiatt, addig Lang 100%-osan a felkészülésre koncentrál. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„Amikor pedig edzés van, a testemen is érzem, hogy azoknak olyan intenzitása van, amilyent elvár az ember. Mindenki megalkuvás nélkül végzi a munkát” – idézte az MTI Langot a következő válogatott mérkőzés előtt. További jó hír, hogy Lang lába rendbe jött, és már teljes értékű edzésmunkát képes végezni.

„A lábam rendbe jött, teljes értékű edzésmunkát tudok végezni, mindenbe bele tudom vetni magam” – folytatta Lang, aki arról is tett említést, hogy nem tesz különbséget a válogatott felkészülések között, egyszerűen csak örül annak, hogy ott lehet, miközben minden területen érezni az előrelépést, kezdve a magyar labdarúgással, a közeggel, a szakmai stábbal.

A válogatott hazai felkészüléséről azt mondta, ez elsősorban a szakmai stáb döntése volt, de nem is lett volna különösebb értelme az idény utáni pihenőt követően Ausztriába utazni, mert hamarosan úgyis elutazik a csapat Írországba, ráadásul nem is találhattak volna jobb körülményeket máshol, mivel Telkiben minden adott a felkészüléshez.

Liner/MTI

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.