Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Mégsem MacBook Air, hanem egy teljesen új Apple-ultrabook érkezhet 2023-ban

Habár korábban úgy gondolták, egy teljesen újragondolt MacBook Airt dobhat piacra jövőre az Apple, a valóságban más lehet a helyzet.

Apple
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Tegnap röppentek fel a pletykák arról, hogy a cupertinói techóriás állítólag egy next-gen MacBook Air készüléken dolgozik, ami 15 hüvelykes kijelzőt kaphat, belsejében pedig az Apple saját fejlesztésű M2-es chipje duruzsolhat.

Ming-Chi Kuo elemző legutóbbi Twitter-bejegyzésében cáfolta a híreszteléseket, mondván a 15 hüvelykes képátló megléte valóban igaz, viszont nem Airről, hanem egy teljesen új modellről lesz szó, amit a vállalat 2023 negyedik negyedévében dobhat piacra. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Ha hihetünk az analitikus szavainak, akkor az ultrabook ugyanazt a 30 W-os töltőt fogja használni, mint a manapság kapható MacBook Air készülékek – ez vezethetett a szivárogtatások félreértelmezéséhez.

Szinte biztosra vehető, hogy nem Pro névre keresztelik majd az eszközt, sokkal inkább egy új, hangzatos elnevezés implementálása várható, amivel megszólíthatják a prémiumkategóriás hordozható számítógépek iránt érdeklődőket, akik nem szeretnének több millió forintot kiadni egy teljesítményben kimagasló laptopért.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja