Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Jövőre érkezhet a 15 hüvelykes MacBook Air

Az Apple állítólag egy, a jelenlegi modellhez képest két hüvelykkel nagyobb képátlójú MacBook Air laptopot fejleszt.

Illusztráció/Apple
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Display Supply Chain Consultants negyedéves jelentéséből kiderült, a 15 hüvelykes MacBook Air megjelenését 2023-ra tervezik, azonban konkrét dátumról egyelőre nem esett szó.

Nem ez az első alkalom, hogy felröppentek pletykák egy új Air-készülékről, a Bloomberg szakújságírója, Mark Gurman tavaly például azt mondta, a cupertinói techóriás egy újabb terméket szeretne bevezetni, amivel konkurenciát állíthatnának a megfizethető Windows-laptopoknak. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Az Epic Games és az Apple között dúló jogi vita során napvilágot látott belsős levelezésekből korábban megtudhattuk, Tim Cookék már 2008-ban fontolgatták a 15 hüvelykes MacBook Air laptopok kifejlesztését, ám végül költségvetési problémák miatt a 13 hüvelykes változat mellett döntöttek.

Idén minden bizonnyal a MacBook Air újratervezett modellje kerülhet bemutatásra, amely dizájn tekintetében hasonlíthat a tavaly piacra dobott, 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro ultrabookokhoz, miközben árát megfizethető szinten, 1 000 dollár környékén tarthatják.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.