Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

M7-es busztragédia: Több sérült hazatérhetett a kórházból

Fotó: Elvontatják a hajnalban árokba hajtott autóbuszt az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. A balesetben Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. MTI/Vasvári Tamás
not image

Takács Petra

2021. augusztus 16. - 15:48

A fővárosba szállított sérültek közül kilencen hazatérhettek a kórházból.

Az M7-es autópályán vasárnap történt buszbaleset kilenc Budapestre szállított sérültje közül már csak ketten szorulnak kórházi ellátásra – közölte a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet főigazgatója hétfőn az MTI-nek.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Sásdi Antal elmondta, a Szabadbattyánnál történt baleset sérültjei közül kilenc embert szállítottak a Fiumei úti intézetbe, közülük heten már hazamehettek. 

Az egyik sérültnek lábszár-, lágyrészsérüléseit kellett összevarrni; a főigazgató hangsúlyozta, állapota nem súlyos, de hosszadalmas lesz a gyógyulás. A másik sérült bordatörést szenvedett, őt is megfigyelik.

Sásdi Antal jelezte: ezek a sérülések nyolc napon túl gyógyulnak, de valószínűleg nem kell ennyi időt kórházban tölteniük a balesetet szenvedetteknek.

A vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt balesetben nyolcan vesztették életüket, nyolcan súlyosan és negyvenen könnyebben megsérültek.

Forrás: MTI