Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,14 Ft
Euró
393,13 Ft
Font
468,13 Ft
Bitcoin
66,369 $

M1 Pro és M1 Max lapkakészlettel felszerelt iMac Prók érkezhetnek idén

Ha hihetünk szakértők előrejelzéseinek, akkor az Apple még idén piacra dobhatja a komoly ráncfelvarráson átesett iMac Pro asztali számítógépeket.

...svg content...Apple
PC
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Mark Gurman legújabb Power On hírlevelében részletezte az Apple 2022-es iMac Pro firssítését, amely révén az asztali számítógépek állítólag a cupertinói techóriás legújabb M1 Pro és M1 Max lapkakészleteivel érkezhet majd.

A szivárogtatásból megtudhattuk, az új iMacek minden bizonnyal hasonló kialakítással és dizájnnal rendelkezhetnek, mint a tavaly piacra dobott, M1 chippel felszerelt gépek – egyetlen különbség az lesz, hogy nem 24 colos, hanem 27 hüvelykes képátlóval lesznek ellátva. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Az Apple egyébként 2021-ben már leállította a régi, Intel-alapú iMac Pro gyártását és forgalmazását, ami megerősíti azokat a pletykákat, melyek szerint 2022-ben jöhet a korábban több ízben is belengetett nagyszabású váltás.

Gurman az AirPods Pro 2 frissítését is megemlítette, ami egy szár nélküli dizájnt kaphat, így hasonlóan festhet, mint a 2021 nyarán bemutatott Beats Studio Buds. Erről a módosításról szintúgy jó ideje pletykálnak; a mozgásérzékelővel felturbózott fülhallgatók belsejébe állítólag W2-es házon belüli chipeket is ültethetnek.

Majkát sokkolták Azahriah szavai, a NER-ezést sem érti

Majka döbben áll Azahriah szavai előtt, aki igencsak éles kritikát fogalmazott meg vele szemben a Puzsér-pofont követően.