Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

A Manchester United és a Chelsea korábbi sztárcsatára is Szaúd-Arábiába tarthat

Igen jó az esélye annak, hogy Lukaku is a szaúdi ligában kössön ki, ahol rengeteg, minden eddiginél több pénzt kereshet.

...svg content...Fotó: EPA/RICCARDO ANTIMIANI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több sztár, világsztár mond igent a szaúdiak ajánlatára, miután akkora összegeket tesznek le az asztalra, hogy azok bárkit elgondolkoztathatnak. Nyilvánvalóan vannak kivételek, és ezen kivételek közé tartozik Messi is, aki minden idők legjobban fizetett sportolója lehetett volna a Közel-Keleten.

Modric szintén óriási összegeket utasított el, pedig hasonlóan kereshetett volna, mint Cristiano Ronaldo az Al Nassr-nél. Kevin De Bruyne, a Manchester City világsztárja viszont erősen hajlik arra, hogy a szaúdi bajnokságban játsszon két évet, mert akkora lehet a fizetése, mint amennyit az elmúlt 15 évben összesen keresett. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Folyamatosan keresik az új sztárokat, és a Telegraph azt írja, már a Manchester United és a Chelsea korábbi sztárcsatára, Lukaku is nyitott egy ilyen kalandra. A még mindig csak 31 éves támadóért az AC Milan, a Napoli és Mourinho is érdeklődik Törökországból, de egyik csapat sem tudna akkora fizetést ajánlani a belga számára, mint a szaúdiak.

Sőt, még csak hasonló összeget sem, cserlébe viszont Európában, topligában, akár a Bajnokok Ligájában játszhatna, függően attól, hogyan teljesít az új csapata a szezonban, addig a Közel-Keleten egészen más lenne a helyzet, távol Európától.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.