Egy nagy fordulat végén a Chelsea leigazolhatja az egyik legjobb csatárt

Fotó: Twitter/Inter
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 4. - 08:53

A hírek szerint Lukaku szeretne visszatérni Londonba, ahol van egy befejezetlen ügye, bár az Inter semmilyen körülmények között nem akarja elengedni a sztárját.

Lukau számára nem ismeretlen a Premier League, több angol klubnál is megfordult. Legutóbb a Manchester United színeiben játszott Angliában, de a karrierje nem úgy alakult az Old Traffordon, mint azt szerette volna.

Most azonban visszatérhet, de nem Manchesterbe, hanem Londonba, ahol mindig is szeretett játszani, de csak kevés lehetőséget kapott. Azóta sok idő telt el, és a Chelsea már nem egyszer próbálkozott meg a visszaszerzésével.

Legutóbb egy 85 millió fontos ajánlattal köszöntek be az Internél, plusz Marcos Alonso játékjogát kínálták. Erre nemet mondtak az olaszok, mert nem akarnak megválni az egyik legjobb játékosuktól, bár állítólag 100 millió font esetén készek lennének elgondolkozni a transzferen.

Noha Lukaku többször is azt mondta, hogy Milánóban tervez maradni, és imádja az olasz focit, a SunSport úgy tudja, hogy a belga visszatérne Londonba, hogy megmutassa, mire is lett volna képes, ha anno nem válnak meg tőle.

A 28 éves csatár alig tíz meccsen léphetett pályára a londoni kékeknél, miután három évvel korábban 18 évesen megérkezett az Anderlecttől. 2014-ben 28 millió fontot fizettek érte, és most 100 millió fontért vásárolhatják vissza.

Abramovics, a Chelsea tulajdonosa mindenképpen akar egy csatárt az új szezonra, aki sok gólt termelhet, és mivel Haaland nem tűnik elérhetőnek, még 150 millió fontért sem, Lukaku jó „B” terv lehet.

A Chelsea is tudja, hogy klasszisokra van szüksége ahhoz, hogy tartsa a lépést a Manchester Cityvel, független attól, hogy legyőzték őket a Bajnokok Ligája döntőjében. A britek várhatóak a hét végéig egy újabb ajánlattal térnek vissza az olaszokhoz, akik legutóbb hosszú idő után bajnokok lettek, többek között Lukaku hathatós közreműködésével. Alonsót pedig meg kell győzniük arról, hogy az Inter jó választás számára, és mondjon igent az üzletre.