Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Lőw Zsolt szerint „az újpesti kispad is kecsegtető”

A német sztárklub, a Bayern München labdarúgócsapatának másodedzője a nyártól szabaddá válik. Emellett úgy hírlik, Szalai Ádámot is megkörnyékezték a lilák.

...svg content...Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az idény végéig még a Bayern München másodedzőjeként dolgozó Lőw Zsolt egy interjúban elárulta, megkeresték az Újpest labdarúgócsapatától. „Nem titok, megvolt már a részükről a kapcsolatfelvétel velem. Beszélgettünk sok mindenről, s abban egyeztünk meg, hogy kapcsolatban maradunk” – fogalmazott.

Elmondása szerint próbál visszaadni valamit abból, amit a magyar futballtól kapott. „Az MLSZ-szel már régóta van egyfajta szakmai kapcsolatom, és ha az Újpest tulajdonosai is igénylik ezt a jövőben, akkor nekik is segíteni fogok. Persze, ha marad energiám a munkám mellett” – tette hozzá a Mandinernek nyilatkozva. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A lap megjegyzi, az újpesti szurkolók nagyon jó megoldásnak tartanák, és bizonyára sokan örülnének neki, ha hazajönne és leülne a kispadra. „Nagyon kecsegtető, és jólesik, hogy bárki is gondolt rám. Bár hozzám ilyen hírek csak most jutottak el. Azt viszont ki tudom jelenteni, hogy a tulajdonosokkal folytatott beszélgetés során ilyesmiről szó sem volt” – magyarázta Lőw.

„Az gondolom, nem most van itt az ideje, hogy én az Újpest edzője legyek” – vélekedett. Majd azzal folytatta, miszerint elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer leül az Újpest kispadjára, ám a közeljövőben nem lát reális esélyt rá. „Persze az újpesti kispad is kecsegtető, hiszen negyedik kerületi gyerekként arról álmodoztam, hogy egyszer ott játszhassak, ez sikerült” – mondta.

„Edzőként is szép kihívás lenne, csodás lezárása egy pályafutásnak” – jegyezte meg a Bayern München másodedzője. A Mandiner úgy tudja, az Újpesttől Szalai Ádámmal is beszéltek, akit sportigazgatónak szerettek volna megnyerni, azonban a 86-szoros korábbi válogatott labdarúgó nemet mondott. Mint ismert, a lila-fehéreket jelenleg Mészöly Géza irányítja, aki februárban vette át a csapatot.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.