Lövöldözés történt egy nashville-i iskolában, három gyermek életét vesztette

Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy keresztény magániskolában történt a lövöldözés, melynek következtében három gyermek életét vesztette.

A CNN jelentése szerint három gyermek életét vesztette a Tennessee állambeli Nashville-ben egy keresztény magániskolában történt lövöldözés következtében. Úgy tudni, hogy a fegyveres összetűzésbe keveredett a kiérkező rendőrökkel, akik lelőtték, a támadó pedig belehalt sérüléseibe.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

John Howser, a Vanderbilt Egyetemi Orvosi Központ munkatársa megerősítette, hogy három gyermeket szállítottak a Vanderbilt Monroe Carell Jr. gyermekkórházba, mindannyian lőtt sebeket szenvedtek.

A három gyermek azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban halottnak nyilvánították őket. Eközben a Metro Nashville-i Rendőrkapitányság egy tweetben tájékoztatott a legfrissebb részletekről:

„Aktív lövöldözős incidens történt a Covenant Iskolában. A lövöldözőt az MNPD lekapcsolta, és meghalt. A diákok újraegyesítése a szülőkkel a Woodmont Baptista Templomban történik.”

A helyi tűzoltóság szintén egy tweetben jelezte, hogy több ember megsérült, ám egyelőre nem pontosították, hogy hányan sérültek meg a lövöldözésben.