Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Lovas Annabella mintha csak a Baywatch-ból lépett volna elő

Fotó: Instagram/Lovas Annabella
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 15. - 13:33

Ez a szett is tökéletesen áll rajta, és valóban, mintha csak a legendás sorozatból lépett volna elő, annyira csinosan mutat.

A Nagy Ő sztárja egyáltalán nem ismeretlen számukra, hiszen nemrég készítettünk vele egy interjút edzés közben, amit ő is nagyon élvezett. Sok érdekes dolgot tudhattunk meg róla, és azt kell mondjuk, élőben még inkább átjön a személyisége.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Nem okozott csalódást, ugyanaz a szerény, intelligens és kedves nő, akire gondoltunk. Szép lassan a közösségi médiában is egyre nagyobb teret nyer magának, már 34 500 felett követik az Instagramon, és csak idő kérdése, mikor éri el a 35 ezret.

Annabella azonban valóban nem az a karakter, aki üldözné a számokat, ez minden posztján jól látszik. Akkor teszi közzé tartalmat, amikor ahhoz kedve van, és továbbra is a természetesség híve, mindamellett, hogy csúcsformában van.

Gelencsér Timi mosolya sokat elárul

Sokat is dolgozott érte, de megérte, a fotók önmagukért beszélnek, és még mindig van egy kis idő a nyárból, amit Annabella is igyekszik kihasználni. Soha nem volt még ilyen száraz nyarunk, ami már inkább rossz hír, akárcsak az, hogy hamarosan itt a szeptember.

Lapozó: 1 2