Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Ha rossz napod van, olvasd el ennek a majdnem lottónyertes nőnek a történetét

Egy kaliforniai nő az egyik legbanálisabb módon nem jutott hozzá milliárdos nagyságrendű lottónyereményéhez, miután kiderült, nadrágzsebében felejtette, és kimosta a 26 millió dollárt (7,6 milliárd forint) érő nyertes lottószelvényét.

Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A pénzcentrum.hu a BBC értesülései alapján azt írja, a nyertes SuperLotto Plus-szelvényt még novemberben vásárolták meg egy norwalki vegyesboltban, a bár a szerencsétlenül járt nyertes nevét nem hozták nyilvánosságra, annyi kiderült, hogy a biztonsági kamerák felvételei alapján a nő valóban vásárolt egy szelvényt a boltban abban az időben.

A 26 millió dolláros (7,6 milliárd forint) nyereményre egyébként csütörtökig lehet jelentkezni, s a nő sem hagyta annyiban a dolgot, hiszen személyesen felkereste a boltot, ahol elmondta, hogy nadrágzsebében felejtette, és véletlenül kimosta a nyertes szelvényt. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

A California Lottery szóvivője, Cathy Johnston szerint a biztonsági kamerák felvételei sajnos nem elegendőek a nő állításának alátámasztásához, ezért a nőnek „meggyőző bizonyítékkal” kell előállnia, hogy megkapja a nyereményt. Hozzátette, a felvétel egy másolatát ugyanakkor továbbították az illetékeseknek és az ügyet tovább fogják vizsgálni.

Amennyiben a nőt nem ismerik el nyertesként, úgy a gazdátlan nyereményt a kaliforniai állami iskolák között osztják szét, a kaliforniai lottó szabályainak megfelelően a nyertes szelvény értékesítője pedig 130 ezer dollár jutalmat kapott.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.