Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,824 $

Káprázatos formában van Lola

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola káprázatos formának örvend, és nagyon izgatottan várhatja a nyarat, ami tele van remek programokkal.

Mindig van okunk arra, hogy bizakodjunk, akkor is, ha épp nem a legjobb időszakunkat éljük. Sőt, igazán akkor kell pozitívnak lennünk, mert idővel minden rossz érzést magunk mögött hagyhatunk.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Ebben sokszor segítenek a barátok, és a jó időjárás is. Azzal, hogy sokáig van fent Nap, meleg van, lehet strandolni, szabadtéri eseményekre járni, csak előrébb kerülhetünk a saját lelkünkben, és ez fontos.

A zenészek szintén sokat segíthetnek, rengeteg olyan dalt ismerhetünk, melyek inspiráló hatással bírnak. Lola nemcsak az egyik legjobb énekesnő idehaza, hanem egyúttal az egyik legcsinosabb is, efelől kétségünk nincs.

Egy olyan vidám természetről beszélünk, aki mindig pozitív, és erőt sugároz. Nem mellesleg keményen bokszol, és nagyon ügyes benne, ami tartást ad számára, és ezzel együtt önbizalmat sugároz.

Máskor pedig a divat kerül középpontba, miközben a napszemüvegével ügyesen ötvözi a 60-as éveket a mai modern világgal. Ezúttal egy sportosan elegáns szettet választott, és mint mindig, kiváló formában van.