Clouds
21 Budapest
Dollár
359,71 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
433,24 Ft
Bitcoin
23,016 $

L.L. Junior: „Köszönjük nektek! Ez volt az utolsó közös koncertünk!”

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Fekete Vonat hatalmas koncertje után üzent a legendás rapper és énekes, aki megerősítette, ez volt az utolsó közös koncertjük.

L.L. Junior nagyon hálás a közönségnek, akiknek egy felejthetetlen estében lehetett részük a koncert alatt, ami ebben a felállásban nagyon úgy tűnik, hogy valóban az utolsó. „Köszönjük nektek! Ez volt az utolsó közös koncertünk! Óriási büszkeség és boldogság tölti el a szívemet, hogy ennyien eljöttetek a Papp László Arénába szombaton.” – írta a posztjában Junior.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

„Bebizonyosodott, hogy a Fekete Vonat nem csak zene, hanem valódi társadalmi erő, ami összehozza az embereket nem, származás, vallás és korosztálytól függetlenül. Meg szeretném köszönni a két társamnak, Fatimának és Beatnek, hogy a gyerekkori bolondozásunkból lett örökzöld ,-bár a fiókba 20 évre félretett slágerek,-ilyen méltó alakot ölthetettek aznap este.”

Junior szerint aznap este csoda történt, és ez egy olyan koncert volt, amit sosem felednek el, abszolúte meghatározza a karrierjüket, minden szempontból. „Aznap este csoda történt. És mindig is hálával, köszönettel fogok emlékezni rá.”

Azok, akik folytatást várnak, csalódniuk kell, mert ez volt az utolsó közös nagy durranás, és aki kihagyta, az bánhatja. „Úgy gondolom méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak azoknak, akik folytatást reméltek, vagy további közös koncerteket, mert ahogy a riportokban is említettük : Once in a lifetime, egyszer, együtt, utoljára.”

„Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen nem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést. Viszont a jó hír, öröm az ürömben, azoknak, akik nem tudtak ott lenni, hogy hamarosan felkerül a YouTube csatornára kiváló minőségben az egész koncert , így mindenki számára ingyenesen elérhető lesz.

„Továbbá az összes eddigi Fekete Vonat dal, mindenhol (YouTube, Deezer . Spotify, stb) ugyanúgy elérhető lesz! Úgyhogy majd érdemes lesz feliratkozni a Skyforce hivatalos YouTube csatornájára, mert hamarosan érkeznek a friss, Ropogós tartalmak.”

„Nagyon szépen köszönjük mindenki támogatását és megértését .Szuperek voltatok! Úgyhogy azzal támogatjátok a legjobban a csapatot, ha életben tartjátok a dalait és pörgetitek majd azokat. Fekete Vonat volt, van és lesz,- a szívünkben örökké. Ámen. Köszönjük nektek!”

Még több bulvár: Ilyen szexi szettben kezdte a hetet Gelencsér Timi a kondiban (videó)