Clouds
21 Budapest
Dollár
363,77 Ft
Euró
391,50 Ft
Font
439,84 Ft
Bitcoin
23,342 $

Ilyen szexi szettben kezdte a hetet Gelencsér Timi a kondiban (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi nemcsak sportos, hanem rendkívül stílusos is, és nagyon odafigyel arra, hogy mit, mivel vesz fel.

Gelencsér Timi ideje korán megismerkedhetett a sporttal, ami valószínűleg mindig az élete része lesz. Már nem versenysporttól, ugyanakkor a formája alapján bárki azt mondaná, hogy igazolt sportoló.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Minden nap igyekszik mozogni, sportolni, tovább és tovább fejlődni, bár ez már olyan szint, hogy inkább szintet tart. Sokan irigykednek rá, és szerencsésnek nevezik, ami nem túl fair, mert nem a szerencse miatt néz ki így.

Rengeteg munka, idő és kitartás van mögötte, ami nélkül biztosan nem lenne ilyen látványos a megjelenése, szerencsés genetika ide vagy oda. Timi inkább abban hisz, hogy tenni kell a dolgokért, és ez minden másra is igaz.

A rendkívül sok energiával rendelkező modell, korábbi szépségkirálynő és műsorvezető kedvét a rosszabb, esős idő sem veheti el. Örömmel fut neki az edzéseknek, ami mentálisan és lelkileg is ki tudja kapcsolni az embert.

Timi ráadásul ezúttal is egy szexi szettet választott magának, amit videóban mutatott meg. Ha kíváncsiak vagytok a TV2 sztárjának legújabb összeállítására, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is.