Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Máris eladná a Liverpool új edzője Szoboszlai egyik legjobb csapattársát

Úgy tűnik, Slot komolyabb átalakításokat tervez, és kinézte magának a Real Madrid egyik sztárját, akiben látja a potenciált a Liverpoolnál.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Klopp már egy ideje nem a Liverpool edzője, átadta a lehetőséget Slotnak, aki ugyan még egyetlen egy edzést sem tartott az angoloknál, a háttérben javában térképezi a helyzetet, és dolgozik az átigazolásokon. Több nagy név is távozás előtt állhat, akik Klopp nélkül már nem szeretnének maradni.

Mások pedig amiatt távozhatnak, mert Slot más játékosokat akar látni a helyükön. Szerencsére Szoboszlai pozíciója nincs veszélyben, aki először a közelgő Európa-bajnokságon bizonyíthat az új trénernek. Erre minden esélye megvan, mert Marco Rossinál továbbra is kezdő a csapatkapitány, és ez így is marad. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Az azonban meglepetést jelenthet, hogy a hírek szerint a Liverpool eladná Trent Alexander-Arnoldot, aki Szoboszlai egyik legjobb barátja a csapatnál. A még mindig csak 25 esztendős angol válogatott védő, aki középpályást is tud játszani, az egyik legjobb a posztján, de úgy tűnik, váltani akar Slot.

A 90min az El Nacional lapra hivatkozva írja azt, hogy a 23 éves Rodrygo-t hozná el a Real Madridtól, bízván abban, hogy az angol hátvéddel lejjebb vihetnék a brazil válogatott játékos árát, aki 2019 óta tagja a keretnek, és egy ideje téma az esetleges eligazolása. A hírek szerint azonban maradni akar, de nincs betonbiztos helye a Madridnál, akik 45 millió eurót fizettek érte a Santosnak.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.