Komolyabbak lehetnek Lionel Messi térdproblémái?

Fotó: Facebook/FC Barcelona
not image

Nagy Noel

2021. szeptember 26. - 15:58

Nagy fejtörést okoz a Paris Saint-Germain számára Lionel Messi térdsérülése, mivel a csapat kedden a Manchester Cityvel fog találkozni a Bajnokok Ligájában.

Lionel Messi párizsi kalandja eddig nem úgy alakul, ahogy szerette volna, bár fontos kihangsúlyozni, hogy nagyon kicsi a meccsminta. Az eddigiek során nem sikerült gólt szereznie az argentin virtuóznak, miközben felmerült egy kisebb sérülése.

A világsajtót bejárta a hír, hogy Mauricio Pochettino le merészelte cserélni Lionel Messit, mint utóbb kiderült azért, mert az argentinnak térdproblémái voltak a lecserélés előtti percekben, amely miatt nem is lépett pályára a legutóbbi mérkőzésen.

Habár egyelőre úgy tudni, a sérülés nem tekinthető súlyosnak, a párizsiak nem akarják megkockáztatni, hogy Messi komolyabban megsérül és esetleg hosszabb távon nem lesz bevethető, amikor a fontos mérkőzések jönnek.

Messi pihentetése ugyan most lenne lényeges, a PSG-nek azonban nagyon fontos mérkőzése jön a Bajnokok Ligájában, a csoportrivális Manchester City ellen. A párizsiak valószínűleg nélkülözni fogják legnagyobb sztárjukat, hogy ne legyen komolyabb gond.

Érdemes megemlíteni, hogy Lionel Messi mellett a másik nagy nyári szerzeményük, Sergio Ramos továbbra is sérült, ráadásul Marco Verratti sem bevethető még. Fontos embereket kell nélkülözni így a csapatnak, ami Pep Guardiolának nagy előnyt adhat.

Lionel Messinek tehát nem tekinthető komolynak, viszont a kihagyása nagyon fontos jelenleg, hogy a jövőben ne legyen gond.